MacSer Finland Oy

Tarkistusvaa'at

Valitse alta laitemalli johon haluat tutustua

MacSer Finland Oy, Linjavaaka

Elintarvikkeet (sekä muut pakatut tuotteet), jotka ovat pakattu ja pakkaukseen on merkitty tuotteen nettopaino, on myös lain mukaan oltava oikean painoisia. Tuotteen painoa voidaan punnita joko säännöllisesti tehtävillä tarkastuspunnituksilla manuaalisesti, tai tehokkaampi tapa on käyttää punnitukseen automaattista linjavaakaa. Automaattisella tarkistusvaa'alla (dynaaminen linjavaaka, automaattinen erotteluvaaka, automaattinen tarkastusvaaka) voidaan punnita pakattujen- tai muiden kiinteiden tuotteiden painoja automaattisesti pysäyttämättä tuotanto- tai pakkauslinjaa. Automaattinen linjavaaka on mahdollista saada vakauskelpoisena, eli niin sanotusti "kruunattuna", jolloin se on osa virallista painontarkkailua, tai vaihtoehtoisesti vaakaa voidaan käyttää oman tuotannon hallintaan. Virheellisen painoiset tuotteet poistetaan linjalta automaattisella poistimella.


Säädösten mukaisen punnituksen lisäksi, linjavaaka on hyvä ratkaisu ylläpitää tuotteiden jatkuvaa laadunvarmistusta takaamalla että loppuasiakkaat saavat oikean painoisia tuotteita ja reklamaatioiden määrä voidaan pitää tältä osin minimissään. Toisaalta taas ylipainoiset pakkausten mukana toimitetaan tuotetta "ilmaiseksi" pois, joten joissakin tapauksissa pelkästään tämä seikka saa linjavaa'an takaisinmaksuajan todella lyhyeksi. Linjavaaka on mahdollista saada myös ohjaamaan esimerkiksi tilavuusannostelijaa, jolloin vaaka antaa määräyksen lisätä tai vähentää tuotteen määrää pakkauksessa, jotta pakkauksien paino pysyy oikeana.


Hyvä keino tehostaa laadunvarmistusta on hankkia niin sanottu yhdistelmävaaka, johon on yhdistetty metallinilmaisin. Tällöin suhteellisen pienellä tilankäytöllä voidaan samalla järjestelmällä suorittaa sekä painon tarkkailu, että metallintunnistus.


Thermo Fisher Scientific metallinilmaisimet

Tarkistusvaaka- Metallinilmaisin yhdistelmälaite

Thermo Scientific

Supista laitteistokustannuksia valitsemalla Thermo Scientific™ yhdistelmävaaka johon on liitetty metallinilmaisija samaan runkoon. Mahdollista varustaa erillisillä viallisen tuotteen poistimilla.

Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at

VersaWeigh™ Tarkistusvaaka

Thermo Scientific

Tämä automaattinen tarkistusvaaka on suunniteltu pääasiassa elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Se on helppo käyttää ja helposti puhdistettavissa. Laitetta on saatavissa useina eri variaatioina käyttötarpeistasi riippuen. Vaaka on 50 vuoden suunnittelun tulos ja sen tarkkuus on vertaansa vailla.

Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at

Versa GP Tarkistusvaaka

Thermo Scientific

Toimitpa sitten elintarvike-, lääke- tai kulutustavarateollisuudessa, Thermo Scientific™ Versa GP on monikäyttöinen automaattinen tarkistusvaaka monenlaiseen punnitsemiseen niin pienille kuin hieman isommillekin tuotteille. Se on helppokäyttöinen, helposti puhdistettava ja tarkka jopa 350kpl/min kapasiteetille. Versa GP:n runkorakenteen ansiosta linjakorkeutta on mahdollista sääätää, mikäli tuotantolinjan korkeus muuttuu.

Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at, Versa Flex

Versa Flex Tarkistusvaaka

Thermo Scientific

Versa Flex (kiinteä korkeus) ja Versa Flex GP (korkeussäädettävä) tarkistusvaaka on suunniteltu parantamaan tuotantosi tehokkuutta ja tarkkuutta pääasiassa pakattuihin, kuiviin sovelluksiin, kuten elintarvikkeet, hygieniatuotteet ym. Suurin ero verrattuna tavalliseen Versa Weight ja Versa GP automaattisiin tarkistusvaakoihin verrattuna on uusi helppokäyttöinen käyttöliittymä ja runkorakenne. Versa Flex on mahdollista saada myös yhdistelmälaitteena, jossa on integroituna metallinilmaisin.

Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at

Versa Frame 44 ja Box-sarjan vaaka isoille pakkauksille

Thermo Scientific

Mahdollistaa tarkan ja luotettavan, jatkuvan punnituksen suurille ja painaville tuotteille aina 50 kg asti.

Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at

Versa Rx & Versa RxV Tarkistusvaa'at

Thermo Scientific

Korkean suorituskyvyn omaava Thermo Scientific™ Versa RxV on suunniteltu lääketeollisuuden tarpeisiin, mutta soveltuu loistavasti myös muiden pienien tuotteiden punnitsemiseen. Vaaka on varustettu tuotteen seuranta ja tulostusjärjestelmällä, jolloin punnittavat tuotteet identifioidaan jäljitystä varten. Kapasiteetti jopa 550kpl/min.

Lataa esite
Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at

Teorema Tarkistusvaaka purkeille ja tölkeille

Thermo Scientific

Thermo Scientific™ Teorema tarkistuvaaka on vertaansa vailla purkkien ja tölkkien painon varmistamiseen mikäli vaa'alta edellytetään suurta punnitus nopeutta ja tarkkuutta jopa 660 kpl/min.

Lataa esite
Thermo Fisher Scientific automaattiset tarkistusvaa'at

Versa 8120 Food Ketjuvetoinen Tarkistusvaaka

Thermo Scientific

Kasvata tuotantosi kapasiteettia ja valitse ketjukuljettimella varustettu Thermo Scientific™ Versa 8120 automaattinen tarkistusvaaka. Malli sopii hyvin kohteisiin joissa vaatimuksena on nopea ja tarkka punnitus sekä kosteissa, että kuivissa olosuhteissa. Punnitusnopeus jopa 700 kpl/min.

Lataa esite

MacSer Finland Oy

Laatua tuotantoosi