MacSer Finland Oy

Palvelut


Elintarviketeollisuuden huoltopalvelut

Palveluihimme kuuluu myymiemme laitteiden huolto, tekninen tuki sekä varaosapalvelu. Tarvittaessa asennamme, käyttöönotamme ja annamme käyttökoulutuksen toimittamillemme laitteille.


Tuotantolaitteiden toimivuus on avainasemassa sujuvan ja tuottavan tuotannon takaamiseksi. Ylimääräiset suunnittelemattomat tuotantoseisokit ovat yrityksille sekä heidän asiakkailleen kalliita. Säännöllisellä, ehkäisevällä huollolla pyritään parantamaan tuotannon toimintaa ja ehkäisemään kalliita laitevaurioita. Huoltosopimuksen avulla autamme varmistamaan että tuotantonne pyörii suunnitellusti.


Mikäli yrityksenne on suunnittelemassa uutta tuotantolinjaa tai uudistamassa vanhaa, ota meihin yhteyttä jo projektin alkuvaiheessa niin voimme yhdessä etsiä yrityksellenne sopivimman kokonaisuuden tuotantonne laadunvarmistukseen tai materiaalinkäsittelyyn.


Usein elintaviketeollisuuden laatusertifkaatit edellyttävät metallinilmaisijoiden vuosittaisen tarkastuksen ulkopuolisen tahon suorittamana. Teemme metallinilmaisijoiden vuositarkastuksset Thermo Scientific:n metallinilmaisimiin ja tarvittaessa myös muiden valmistajan metallinilmaisimiin. Joskus asiakkaalla saattaa olla useita eri valmistajan metallinilmaisijoita, jolloin usean eri huoltoliikkeen tilaaminen on kustannustehotonta.


Metallinilmaisimien tarkastuspalvelu

MacSer Finland Oy

Laatua tuotantoosi